Gooien met Verf bij de Verfplaats. Gegarandeerd plezier!

Lees alles over onze workshops gooien met verf:

Optie 1) Selfie! Individueel werken op canvas doek:

Dit houdt in: Op eigen explosieve wijze knoeien met verf. U gaat al druppelend, gooiend en spattend aan de slag met uw eigen spatschilderij van bijv. formaat 50 x 60 cm te creëren. Dit in uw favoriete kleuren, interieur of bedrijfskleuren. Andere maten zijn mogelijk! €46,00 p.p.

Tip; Aanwezige stellen kunnen natuurlijk een tweeluik maken, door de doeken langs elkaar te leggen!

Optie 2) Gezamenlijk werken aan

grote feestdoeken. (teambuilding)!

Dit houdt in: U gaat als groep, onderverdeeld in kleine groepjes, (ca. 5 personen); gooien, spetteren en mikken op één groot doek. Om hier samen in overleg met elkaar een uniek, expressionistisch schilderij van 1 x 1 meter of 80×120 cm. te creëren. Dit kan later in een gezamenlijke ruimte op worden gehangen. Ook kan hier gekozen worden om aan de hand van een logo of bedrijfskleuren te gaan werken, of aan de hand van een slogan of trefwoord. Er kan natuurlijk ook intuïtief en explosief gespat en gedruppeld worden. €40,00 p.p. Extra doeken zijn tegen meerprijs per stuk bij te bestellen.

Optie 3) Selfie & gezamenlijk feestkunstwerk.

Dit houdt in; U schildert als eerste een eigen doek van 50 x 60 cm. Daarna wordt er gezamenlijk nog aan een groot doek gewerkt. Dit doek is dan bedoeld voor bijvoorbeeld de vrijgezel, jubilaris of jarige. Of natuurlijk als herinnering in uw praktijk of bedrijf! € 55,00/€ 50,00 p.p.

“Wat was het superleuk om bij de Verfplaats onze schilder creativiteit te ontdekken!  De ongedwongen relaxte sfeer en begeleiding draagt hier zeker aan bij. Bedankt Elly voor de onvergetelijke ervaring!”

– Rian en collega’s

Optie 4) Duo doek.

Dit houdt in; U gaat met z’n tweeën al spetterend aan de slag om samen een waanzinnig kunstwerk van bijv. 60 x 80 cm. te creëren. Kies samen uw favoriete kleuren of interieurkleuren. Twee ideeën komen samen tot een één schilderij! Andere maten zijn mogelijk! €38,00 p.p.

Optie 5) Plafondplatenkunst!

Dit houdt in: Speciaal voor bedrijven!! (gooien met verf op plafondplaten)Pimp uw kantoor of kantine op met door uw personeel zelfgemaakte kleurrijke plafondplaten. Creëer een unieke werkplek!! Een leuk idee om de boel in de locatie op te vrolijken! Geschikt voor kantoren en praktijken. (bijv. tandarts, dokter en fysiotherapiepraktijken)
U levert de platen 10 dagen voorafgaand aan de workshop bij ons aan voor preparatie. €40,00 p.p.

Optie 6) Gezinsdoek & minidoek.

Dit houdt in; Per gezin werken aan een één groot doek van 1 x 1 meter of 80×120 cm. (of een zelfgekozen maat). Superleuk om ieders “handtekening”, op het doek terug te zien!  Als het grote doek klaar is, gaan de kinderen nog werken aan hun eigen doek van 30 x 30 cm. voor bijv. op hun eigen kamer! €50,00 per volwassene. Kids van 4 t/m 11 jaar €29,00. Kids 12 t/m 16 jaar €35,00. 

Heeft u zelf een idee dat u graag wilt uitvoeren? 

Neem contact met ons op!