Alles over De Verplaats:

De Verfplaats is er voor al uw activiteiten/workshops die zich bezig houden met verf. U gaat intuïtief aan de slag om iets moois te creëren.  We starten een workshop met ontvangst met Koffie/thee en iets lekkers. Even acclimatiseren en daarna gaan alle deelnemers zich desgewenst omkleden om “verfproof” te zijn. Dan volgt de uitleg en gaat u aan de slag. Tussendoor serveren wij nog jus d’orange en water en iets te knabbelen. Als laatste nemen we gezamenlijk een rosé om te proosten op de mooie resultaten!

Vanaf heden verzorgen alleen nog  workshops op locatie. Beschikt u over een geschikte ruimte, heeft u wensen of wellicht een tip, mail of bel ons gerust! 

Over
Over
Over

Begeleiding

Tijdens elke workshop is er professionele begeleiding aanwezig. Er is uitleg over de verschillende technieken. Vooral aan het gooien met verf  zitten toch wat richtlijnen om een geweldig resultaat te creëren! Hierbij krijgt u een “proef”vel om de technieken uit te proberen. Verder kunnen veel schildertechnieken worden gecombineerd.

Weetje; deugdelijke schildersdoeken en acrylverf.

Tijdens de workshops wordt er gewerkt met Amsterdam Acrylverf. Dit is een verf op waterbasis. Eenmaal hard kan de verf niet meer uitgewassen worden. (gelukkig wel van huid en haar;). Dus oude kleding en schoenen aan is een must! Wij hebben ook overals, stofjassen en schoenhoezen. De acrylverf is niet schadelijk voor zwangeren! Wij werken met goede kwaliteit doeken.

Over Elly:

Mijn naam is Elly Hermans-Kriebel. Ik ben beeldend kunstenares en woonachtig in Waalre. Tekenen en schilderen is mijn passie. Ik heb de kunstacademie afgerond. Ik maak mijn eigen werk in olieverf, maar ook werk ik in opdracht. Veelal schilder ik portretten van mens, dier en objecten. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op mijn website; www.elheart.nl.

U kent mij misschien wel van atelier Nonpaletti. Destijds gevestigd in Nederweert. Ruim acht jaar was ik eigenaresse van dit atelier, waar we ons bezig hielden met workshops gooien, spuiten, knoeien en druppelen met verf! Per 1 januari 2015 is atelier Nonpaletti gesloten.

In de afgelopen jaren gaf ik ook regelmatig workshops op locatie en dit doe ik nog steeds. Om een splitsing te maken tussen mijn eigen kunst en de portret opdrachten heb ik deze ondergebracht bij www.elheart.nl en heb mijn workshops ondergebracht in www.deverfplaats.nl.

Over