Alles over onze workshops:

Lees hieronder meer!

Workshops

Gezamenlijk schilderen op canvas achter de ezel.

Dit houdt in: Speciaal voor bedrijven. Samenwerken op een doek en tegelijkertijd geprikkeld  worden om na te denken over de koers van het bedrijf. Met penseel, houtskool en stempels een doek creëren als blijvende herinnering. Leuk als teambuilding! Prijs op aanvraag.

de verfplaats Waalre Elly Hermans Kriebel

Polyester dieren beschilderen: individueel of samen.

Dit houdt in; U gaat met z’n allen aan de slag om samen een waanzinnig kunstwerk in de vorm van een dier te maken. Er zijn verschillende dieren mogelijk. Kies samen uw favoriete kleuren of interieurkleuren. De dieren zijn voorbewerkt en worden nadat ze zijn beschilderd, afgelakt. In twee lagen worden de dieren weer, en stof bestendig gemaakt. Prijs op aanvraag.

Workshops

Logo Schilderen: Kleine doeken vormen samen één groot doek!

Dit houdt in: de deelnemers krijgen elk een doekje van bijvoorbeeld 30 x 30 cm. Op elk doek staat een dikke lijn, betreffende het logo. Deze moet intact blijven. Voor de rest mogen de doeken beschilderd worden naar fantasie! Wat een verrassend eindresultaat geeft! (zie de foto’s)

Atelier ElheART De Verfplaats Waalre Elly Hermans Portretschilder

Portret van je geliefden, als in; mensen, dieren of dingen.

Met veel plezier maak ik portretten van mens, dier of dingen in opdracht. Ik werk veelal in olieverf of acryl. Waarom een portret? Een portret is levendig en tijdloos. Een mooie, blijvend kunstwerk! Een object om af en toe letterlijk bij stil te staan en kijken…. een moment van rust en genieten.

Prijs op aanvraag.

de verfplaats elly hermans

Schetsen naar gekleed of naaktmodel.

Dit houdt in: er kan op twee manieren geschilderd worden. Als vrijgezellenfeestje maar zeker ook voor het meer serieuze werk. Er kan een vrouwelijk of mannelijk model geregeld worden. Je gaat eerst een aantal schetsen maken op papier met houtskool. Daarna het echte werk! Op je canvas doek! Prijs op aanvraag.

de verfplaats elly hermans

Schilder een kunstig portret!

Schilder je eigen portret in de vorm van een onderwerp, een tekst, je eigen of elkaars gezicht. Dit levert superleuke resultaten op! Je gaat werken met penseel op doek. Prijs op aanvraag.

Schilderij vanuit eigen werk of een portret van mens of dier?

Heeft u interesse in een schilderij vanuit mijn eigen werk of wilt u een portret van een dierbare of huisdier laten maken? Ook dit is mogelijk bij De Verfplaats. Hier ziet u enkele voorbeelden van mijn laatste nieuwe schilderijen. Als u nog meer van mijn werk wilt bewonderen, kan dat via www.elheart.nl.

Heeft u zelf een idee dat u graag wilt uitvoeren? 

Neem contact met ons op!